Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 - съвет за ремонт след страничен удар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156 - съвет за ремонт след страничен удар

Здравейте колеги,
    Вчера предпразнично един колега с Тойота Ярис реши да се спре в мен и доста качествено успя да се паркира точно по средата от дясната ми страна ... Яриса се отърва със спукана броня, но за съжаление при мен положението е като след удар с танк - двете десни врати в долната си част са здраво огънати и заклинени, колонката между вратите също има деформация, и прага под вратите е хлътнал на около 10-15 см.
    Врати се намират, още не съм попаднал на тъмносиви поне да не ги боядисвам (ако някой има да ми пише, ще съм благодарен), но ме притеснява деформацията на колонката и прага. Някой с опит ако може да каже откъде може да се намери праг, по моргите не ги демонтират, а и по магазини май не съм попадал на тях ... и да сподели отремонтират ли се щетите от такъв удар и ориентировъчно колко да си приготвя за ремонта
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 2002

Първоначално публикувано от B0J0 Покажи съобщение
    Здравейте колеги,
    Вчера предпразнично един колега с Тойота Ярис реши да се спре в мен и доста качествено успя да се паркира точно по средата от дясната ми страна ... Яриса се отърва със спукана броня, но за съжаление при мен положението е като след удар с танк - двете десни врати в долната си част са здраво огънати и заклинени, колонката между вратите също има деформация, и прага под вратите е хлътнал на около 10-15 см.
    Врати се намират, още не съм попаднал на тъмносиви поне да не ги боядисвам (ако някой има да ми пише, ще съм благодарен), но ме притеснява деформацията на колонката и прага. Някой с опит ако може да каже откъде може да се намери праг, по моргите не ги демонтират, а и по магазини май не съм попадал на тях ... и да сподели отремонтират ли се щетите от такъв удар и ориентировъчно колко да си приготвя за ремонта
    Обади ми се, ще ти помогна - 0988869689
    Току що отремонтирах един спорт вагон с удар отзад. Не може да се разбере, че е удрян

Comment

Отиваш първо при читав тенекеджия да ти каже какво е положението.
      Ако се наложи ще идеш в някоя морга и ще отрежеш парчетата от купето които ти трябват. Брат ми след тежък удар на неговия голф ГТИ двуврат,беше откъсната колонката волу при прага. Оказа се,че няма посукване на купето,и взехме цял десен панел,тенекеджията направи кукла колата и не си личеше. Въпроса е дали,ще ти се дават пари за ремонтите?
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Принципно не бих се занимавал с такъв удар, бих си взел друга такава и си свалям мотора и другите чаркове от ударената.Не че няма невъзможни неща, ма после ще тръгнат едни ръжди, ма вратата не ляга добре, ма трябва да я затваряш като на жигули, след време ще забележиш че и тавана не е като преди....лично мнение, нищо ангажиращо.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Влез в megaparts и виж за вратите, вчера ровех там за шофьорско огледало и видях да продават предни и задни врати. По спомен гледах светлосиви, но влез и поразгледай, може да имат и твоя цвят.
          Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 hp
          GOLF MK3 1.9 TDI 110HP + remap (140 hp)

Comment

Колега, я качи някоя снимка все пак

Comment

Working...
            X